Özel Arama
|
anasayfa
|
|
11-04-2007, 01:21 PM
|
|||
|
|||
|
anasayfa
esselamü aleyküm ana sayfa rengi çok siyah olmuş yastaymış gibi bence daha uyumlu ve daha birbirine yakışan renkler kullanmanız daha uygun olacak.o renkler insanın içini kapatıyor.mesela yeşil tonlarını kullansanız.yada turuncu ve kahverengi uyumudda güzel...Bence acilen değiştirin...
AYrıca ana menü? kısmındaki yazılara çok küçük yer ayrılmış göz hastalığğı olan kimse okuyamaz mesela.ana menü kısmını genişletin İNŞALLAH enine ve boyuna.zaten radyo kısmıda çokk fazla geniş.haberler görünmüyor çok altta kalıyor... vesselam.... |
|||
|
11-04-2007, 01:41 PM
|
|||
|
|||
|
Ynt: anasayfa
Aleykumselam kardeÅŸim..
Öncelikle sitemize gösterdiğin ilgi ve alakadar dolayı yönetim adına sana teşekkür ediyorum.. Sitemiz henüz çok yeni olduğundan dolayı bazı eksiklerimiz var.. Ve bizler bu eksiklerimizi sizlerin desteği ve dikkati ile en kısa zamanda düzeltmeye çalışacağız.. İstek ve önelerini okudum.. Haklısın.. Portalımız siyah forum sayfamız mavi.. Bu düzenleme yapılacaktır inşaALLAH.. Radyonun logosuda epey büyük bir yer kaplamış.. Bu hususada değerli admin abilerimiz bakacaktır.. Bir öneride ben sunayım abilerime.. Site anasayfada forumda eklenen son 12 konu görunse daha hoş olur düşüncesindeyım.. |
|||
|
11-04-2007, 03:52 PM
|
|||
|
|||
|
evet ayrıca forumdaki konu yazılarıda çok küçük dikkat çekmiyor değişmesini talep ediyorum..
vesselammm.... |
|||
|
11-05-2007, 10:17 AM
|
|||
|
|||
|
İlginizden dolayı sağolun Allah razı olsun.
|
|||
|
11-06-2007, 04:53 AM
|
|||
|
|||
|
[center]ve aleyküm selam..
şehadet kardeşim öncelikle ilginiz için Rabbim razı olsun..verdiniz yürek ve gönül içinde..bunu özellikle tüm yönetim adına belirtmek isterim.. portal rangine gelince..aslında benim hoşuma gitti renkler.sevdiğim renklerden ya ondan heralde.. ama tabiki değerlendirilebilir.. evet kardeş diğer görüşlerinizede katılıyorum..en kısa zamanda halledilecektir inşaALLAH.. afraa can ilk 12 konu meselesi varya..hani yazı karakterlerinde bozukluk oluyodu..bu problemden dolayı kaldırıldı ilk 12 başlık..şçyle bir durum var..forum ve portal birbiriyle uyuşmuyo..bunu ben isim olarak açıklayamıyorum yani portal formatıyla forum formatı aynı deil..bu yüzden birbiriyle zıtlaşıyorlar..bu nedenlede portaldaki yazı karakter sorunu giderilemedi..bunun için yetkili abimiz araştırıyor..yani bunun siteye zarar vermeden yapılabilcek bir programa ihtiyaç var..bu konu hakkında bilgisi olan varsa da yönetimimize bildirebilir..bundan dolayı mutluluk duyarız.. bu nedenle şimdilik portaldki ilk 12 başlığın gösterimini kaldırmak zorunda kalınıldı..hoş görünüm açısından.. selamlar saygılar...[/center] |
|||
|
12-18-2007, 12:50 PM
|
|||
|
|||
|
anasayfa
sanırım bu konu artık gecerliligini kaybetti
|
|||