Şuanki Zaman: 12-04-2008, 09:42 PM Hoşgeldin Misafir ! (GirişÜye Olun)
Özel Arama

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
benim bacım...
Konudaki Cevap Sayısı
2
Konuyu Açan Kişi
Şehadet072
Görüntülenme Sayısı
78

Derecelendir
  • 2 Oylar - 4 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
benim bacım...
02-02-2008, 03:22 AM
benim bacım...
BENİM BACIM

Şurası unutulmamalıdır ki, benim bacım, paha biçilmez değerdeki varlığını, şeytani gözlerin iğrenç bakışlarından korumak için giyindiği simsiyah çarşafıyla, imanla atan kalbiyle, irfanla çalışan aklıyla ve tavizsiz vakur karakteriyle eşsiz bir âbidedir.

Arkasına sığındığı örtü onun esaret zinciri değil, hürriyet belgesidir.

Evinde oturup sokaklara çıkmaması, açılıp saçılmaması onun kokuşmuşluğuna değil, korunmuşluğuna, asaletine ve temizliğne delalettir.

Kocasının getirdiği parayı yemesi, onun kapıdan karşılayıp güleryüzle içeri alması ekonomik bir zillet değil bilakis, ideal işbölümünün gereklerini yerine getirmesidir.

O, alacağı bir kaç kuruş için, yolda, otobüste perişan olan; işyerinde ezilen, bazan da süflîleşen çağdaş kadından çok daha farklıdır.

Onun oturuşu miskince bir bekleyiş değil büyük bir istikbale hazırlanıştır.

Geleceğin mücahid erlerine ana olma istikbaline.

O, Rabb'inin kendisine verdiği haklardan memnun ve fazlasıyla razıdır.

Kafirlerin daha büyük değerlerini elinden çekip almak için yem olarak önüne sürdükleri sahte hürriyetlere, haklara ihtiyacı yoktur.

Çünkü o, hiç bir sistemin yapamıyacağı kadar hür, hiç bir mükafatın edemiyeceği kadar mutludur.

O benim bacımdır.

Onun namusunu korumak ve islâm'ın koyduğu ölçüler dahilinde muhafaza etmek benim görevimdir.

O, benim bacımdır. Onun namusunun dokunulmazlığı vardır. Namusunun ve namusuna gelinceye kadar en ufağından en büyüğüne bütün değerlerinin...

Onun dokunulmazlığının garantisi kalbimizdeki sönmez inancımızdır.

alıntı....
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-08-2008, 10:55 AM
Cvp: benim bacım...
Allah razı olsun bacım ellerine sağlık ne güzel tarif etmişsin ne güzel anlatmışsın.bu yazını inş herkes okur. Bu gün kadın hakları deyip kadınları sömüren eşitlikten bahsedip bayanlara daha fazla zarar veren o insanlarında bu yazıyı okumasını isterdim...

[Resim: imza1mf9.gif][Resim: emegesaygifo6.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-08-2008, 02:55 PM
RE: Cvp: benim bacım...
(**Mushab**) Yazılan:Allah razı olsun bacım ellerine sağlık ne güzel tarif etmişsin ne güzel anlatmışsın.bu yazını inş herkes okur. Bu gün kadın hakları deyip kadınları sömüren eşitlikten bahsedip bayanlara daha fazla zarar veren o insanlarında bu yazıyı okumasını isterdim...

ecmain olsun....güzel duygularınızdan ötürü şükren duyarım lakin..benim yazım değil alıntıladım yazanın ellerine sağlık...inşALLAH bir gün ellerine geçerde okurlar..içimizi dökmek istediğimiz çok sıkıntı var...malesef oyuna geliyoruz...saçma bir yasak ve süregelen çatışmalar yıpranmalar bizi yordu...hem maddi hem manevi..hep deriz
HAYAT İMTAHANDIR TABİ ENGELLER ÇIKACAK..
vesselam...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Benim Örtüm Gül Kokar ensar023 5 76 11-26-2007 07:30 PM
Son Mesaj: ihvan_56

Forum Atla:

Quick Theme:

İletişim | irfanmeclisi | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Hafifleştirilmiş Sürüm | RSS Beslemesi
Forumlara hızlı giriş için tıklayın
|Allah C.C.|   | Kur'an-ı Kerim | | Sevgili Peygamberimiz (s.a.v) |  | İslam Büyükleri Alimleri ve Eserleri | | Dini Bilgiler |
| İslamî Hayat ve Aile | | Resimler & Duvar kağıtları | | Ilahi & Ezgi Sozleri | Nükte,Hiciv,Fıkra ve Bulmacalar |
| Dini Filmler , vss. | | İlahiler & Ezgiler | | Cep Telefonları Ve Donanımları | | program download (program indir) |
| Gündemdeki Konular | | Dergi,Kitap ve Diğer Tanıtımlar.. | | İslam Tarihi | |  Peygamberler Tarihi | | Osmanlı Tarihi |

Google Pagerank CheckerTOPlist
Zirve100