Şuanki Zaman: 11-22-2008, 02:54 AM Hoşgeldin Misafir ! (GirişÜye Olun)
Özel Arama

Derecelendir
  • 3 Oylar - 2 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
çok guzel ve kısa hikaye SOFİLER SEYDAMIZIN MESLEĞİNİ BİLENİNİZ VARMI?
11-08-2007, 03:58 PM
çok guzel ve kısa hikaye SOFİLER SEYDAMIZIN MESLEĞİNİ BİLENİNİZ VARMI?
Seyda hazretleri bir sohbet esnasındayken..Sofilerden biri gavsım dünyada herkesin bir işi bir mesleği vardır ..Sizin mesleğiniz nedir?diye sormuş.
Seyda hazretleride benim işim çözmek ve bağlamak üzerinedir diye cevaplamış..Sofi çözmek ve bağlamaktan kastınız nedir Gavsım deyince:
Seyda hazretlerinin cevabı Kurban ben sofilerin kalplerini dünyadan ÇÖZÜP ahirete BAĞLIYORUM
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-09-2007, 07:22 PM
Ynt: çok guzel ve kısa hikaye SOFİLER SEYDAMIZIN MESLEĞİNİ BİLENİNİZ VARMI?
[center]NE GÜSEL  SÖYLEMİŞ MÜBAREK Smile RABBİM ÅžEFAATLERİNE NAİL EYSİN..*****İN..ALLAH C.C RAZI  OLSUN..EMEĞİNE YÜREĞİNE SAÄžLIK..RABBİM EMEKLERİNİZİ ZÂYİ ETMESİN..*****İN..TESİRİNİ KALPLERİMİZE İNDİRSİN..*****İN..[/center]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-15-2007, 06:07 PM
Ynt: çok guzel ve kısa hikaye SOFİLER SEYDAMIZIN MESLEĞİNİ BİLENİNİZ VARMI?
baska  ne  bekliyodunuz  yani    o  ki    gavsi  sani  dünya  üzerinde  baska  ne  meslegi  olabilirkiÅŸ  allah  tüm  ümmeti  müslümanlari  onunla  tanismaya  nasip  eder  insallah
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla

Forum Atla:

Quick Theme:

İletişim | irfanmeclisi | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Hafifleştirilmiş Sürüm | RSS Beslemesi
Forumlara hızlı giriş için tıklayın
|Allah C.C.|   | Kur'an-ı Kerim | | Sevgili Peygamberimiz (s.a.v) |  | İslam Büyükleri Alimleri ve Eserleri | | Dini Bilgiler |
| İslamî Hayat ve Aile | | Resimler & Duvar kağıtları | | Ilahi & Ezgi Sozleri | Nükte,Hiciv,Fıkra ve Bulmacalar |
| Dini Filmler , vss. | | İlahiler & Ezgiler | | Cep Telefonları Ve Donanımları | | program download (program indir) |
| Gündemdeki Konular | | Dergi,Kitap ve DiÄŸer Tanıtımlar.. | | İslam Tarihi | |  Peygamberler Tarihi | | Osmanlı Tarihi |

Google Pagerank CheckerTOPlist
Zirve100