Şuanki Zaman: 12-04-2008, 01:31 AM Hoşgeldin Misafir ! (GirişÜye Olun)
Özel Arama

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
komutan amca ben sana ne yaptım???
Konudaki Cevap Sayısı
5
Konuyu Açan Kişi
Şehadet072
Görüntülenme Sayısı
70

Derecelendir
  • 3 Oylar - 4 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
11-30-2007, 07:14 PM
Komutan amca ben
sana ne yaptım‏

15 yaşındayım,
Bir yarışmaya katıldım
Öğretmenimi ne kadar sevdiğimi anlattım
Çok güzel anlatmışsın dediler duygularını
Aferin dediler ve ödül için çağırdılar
Ödülümü almayı beklerken senin sesini duydum
“İndirin şunu aşağı”
Kahroldum
Düşman askeri değildim ben
Hani Kurtuluş savaşında
Mermi taşıyan analar gibi
Giyinmiştim.
Ne oldu da sen beni kovdun?
Suçum neydi?
Yarın ben evlenip
Çocuk doğursam
Askere almayacak mısın?
Vatan için şehit olacakların anası
Açık başlı mı olacak?
Ben şehit anası olsam
Seni cenaze töreninden kovsam!
Beni kovduğunda hissettiklerimi
HİSSEDER MİSİN?

Haftanın Sözü :
“Elimdekiyle yetinirsem elimde olan da gider.”

“Neden hocam, neden ödülümü vermediniz?

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Adana’nın Kozan İlçesi’nde düzenlenen kutlama etkinliklerinde türban krizi yaşandı. Kompozisyon yarışmasında birinci olan İmam Hatip Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki Tevhide Kütük ödülünü almak üzere başında türbanla sahneye çıkınca, Kaymakam Aydın Tetikoğlu ve Garnizon Komutanı Binbaşı Hüseyin Çopur’un uyarısı üzerine indirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce Kozan Belediyesi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen törene Kaymakam Aydın Tetikoğlu, Belediye Başkanı Kazım Özgan, Cumhuriyet Savcısı Mahmut Savaşçı, Emniyet Müdürü Murtaza Cuhacıoğlu, Garnizon Komutanı Binbaşı Hüseyin Çopur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat, çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

Törende, ilçedeki okullar arasında düzenlenen ‘Öğretmen’ adlı kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler, ödülleri verilmek üzere sahneye çağırıldı. ‘Bir öğretmen olmalı’ başlıklı yazısıyla birinci olan İmam Hatip Lisesi 11-C sınıfı öğrencisi Tevhide Kütük, başında türbanla sahneye çıkınca, ödül vermek üzere sahnede bulunan Kaymakam ve Garnizon Komutanının tepkisiyle karşılaştı. Kaymakam ve komutanının “İndirin onu’ talimatı üzerine sahneden inen Tevhide Kütük, protokolde oturan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat’ın yanına giderek, “Neden hocam, neden ödülümü vermediniz? diye sordu.

Cevap alamayan öğrenci, gözyaşları içinde yerine otururken, “Sizi Allah’a havale ediyorum

alıntı....
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-01-2007, 12:17 AM
Ynt: komutan amca ben sana ne yaptım???
[center][size=16pt]YAZIKLAR OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/center]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-06-2007, 12:53 AM
Ynt: komutan amca ben sana ne yaptım???
yazık ne deyim..üzücü bir olay
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

Quick Theme:

İletişim | irfanmeclisi | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Hafifleştirilmiş Sürüm | RSS Beslemesi
Forumlara hızlı giriş için tıklayın
|Allah C.C.|   | Kur'an-ı Kerim | | Sevgili Peygamberimiz (s.a.v) |  | İslam Büyükleri Alimleri ve Eserleri | | Dini Bilgiler |
| İslamî Hayat ve Aile | | Resimler & Duvar kağıtları | | Ilahi & Ezgi Sozleri | Nükte,Hiciv,Fıkra ve Bulmacalar |
| Dini Filmler , vss. | | İlahiler & Ezgiler | | Cep Telefonları Ve Donanımları | | program download (program indir) |
| Gündemdeki Konular | | Dergi,Kitap ve Diğer Tanıtımlar.. | | İslam Tarihi | |  Peygamberler Tarihi | | Osmanlı Tarihi |

Google Pagerank CheckerTOPlist
Zirve100