Şuanki Zaman: 12-04-2008, 02:24 AM Hoşgeldin Misafir ! (GirişÜye Olun)
Özel Arama

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
mushab kardesimize başsağlığı
Konudaki Cevap Sayısı
3
Konuyu Açan Kişi
abd_i acize
Görüntülenme Sayısı
27

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
08-13-2008, 10:18 PM
kardeşimizin dedesi vefat etmiş.RABBİM ONA RAHMET EYLESİN.MEKANI CENNET OLSUN İNŞAALLAH.GERİDE KALANLARA DA SABRI CEMİLLER İHSAN EYLESİN İNŞAALLAH.

RABBİM BİZLERE DE İMANLI ÖLÜMLER NASİP EYLESİN (*****İN)

ANLADIM İşİ, SANAT ALLAH I ARAMAKMIş;

MARİFET BU, GERİSİ YALNIZ çELİK-çOMAKMIş...

N.FAZIL KISAKüREK
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-13-2008, 10:24 PM
RE: mushab kardesimize başsağlığı
abd_i acize Yazılan:kardeşimizin dedesi vefat etmiş.RABBİM ONA RAHMET EYLESİN.MEKANI CENNET OLSUN İNŞAALLAH.GERİDE KALANLARA DA SABRI CEMİLLER İHSAN EYLESİN İNŞAALLAH.

RABBİM BİZLERE DE İMANLI ÖLÜMLER NASİP EYLESİN (*****İN)
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-14-2008, 09:10 AM
s.a öncelikle bende rahmandan mushab kareşimizin dedesine rahmet diliyorum rabbim vefat eden amcamıza af ve mağfiret ihsan eylesin mekani cennet olur inş. aslında suç benim ilk haberim olduğunda not düşmedim hakkınızı helal edin. inş malum işlerin yoğunluğu bir türlü sık sık forma giremiyorum . rahmana emanet olun rabbim sizleri korusun ve sevsin inş. selamunaleykum....

[Resim: unutma5rh7dria21ak5.gif]
[Resim: imzam9fk8dn3lf7ip7rr.gif]
İlmin evveli niyet sonra anlamak daha sonra yapmak, ondan sonra muhafaza, en sonda yaymaktir..(Apdullah bin Mübarek)
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-14-2008, 09:38 AM
Rabbim razı olsun sizlerden. Rabbim sizlere sevdiklerinizin acısını göstermesin. Ondan geldik yine Ona döndürüleceğiz..

[Resim: imza1mf9.gif][Resim: emegesaygifo6.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

Quick Theme:

İletişim | irfanmeclisi | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Hafifleştirilmiş Sürüm | RSS Beslemesi
Forumlara hızlı giriş için tıklayın
|Allah C.C.|   | Kur'an-ı Kerim | | Sevgili Peygamberimiz (s.a.v) |  | İslam Büyükleri Alimleri ve Eserleri | | Dini Bilgiler |
| İslamî Hayat ve Aile | | Resimler & Duvar kağıtları | | Ilahi & Ezgi Sozleri | Nükte,Hiciv,Fıkra ve Bulmacalar |
| Dini Filmler , vss. | | İlahiler & Ezgiler | | Cep Telefonları Ve Donanımları | | program download (program indir) |
| Gündemdeki Konular | | Dergi,Kitap ve Diğer Tanıtımlar.. | | İslam Tarihi | |  Peygamberler Tarihi | | Osmanlı Tarihi |

Google Pagerank CheckerTOPlist
Zirve100